Novi Sad
10.05.2011.
19:25
Čamci brodići i kućice na vodi za koje nisu pribavili dozvole za privezivanje za priobalje biće uklonjeni od strane Saobraćajne inspekcije, čim se stabilizuje vreme.
  • Bakuss

    04.07.2011 10:24
    A sta je sa voznjom bezih camaca,glisera ili skutera kroz ledinacki i rakovacki dunavac?Oce li i to ti inspektori da sankcionisu ili samo siromasne pecarose koji jedva imaju za taj mali camac a nisu ga registrovali.
  • krle

    16.05.2011 10:02
    uklanjanje
    Kako se uopšte može doći do dozvole za korišćenje obale kad znamo da nijedan nautički klub nema svu potrebnu dokumentaciju.
    Ako se slučajno uputiš da izvadiš dozvolu čeka te nabavka gomile papira od UTU uslova do mišljenja raznih ustanova, sto po mojoj skromnoj proceni košta oko 5000e. Vazi godinu dana i privremeno, ko je tu lud?
    Sve je u redu inspektori rade svoj posao gradska uprava svoj a meni rastu usi a i pritisak.
  • Novosađanka

    12.05.2011 10:13
    "XXL" - nisu samo splavovi u pitanju nego i restorani, kafane i kafanice...svi oni puštaju kanalizaciju u Dunavac!
    Treba "probiti" nasip između Šodroša i Dunavca, da voda koliko-toliko teče, makar kako to bilo malo (neka cev ili tako nešto). To čamdžije "trube" već godinama, ali nema ko da čuje!
  • Pajica

    12.05.2011 06:21
    ograde
    ok nauticki klubovi,
    nego te ograde stvarno treba ukloniti,
    nit se u praksi moze prici vodi od njih, nit se sa keja vidi dunav...
    nek angazuju cuvare, video nadzor,pa nek tako cuvaju, a ne sa ogradama od 2m
  • 11.05.2011 16:46
    1
    Nauticki klub npr "Liman" ima sve potrebne dozvole i kako neko rece to je od prije, i mnogo davno

    svaki vez camca,brodica clanovi Kluba placaju, isto tako clanovi Kluba povremeno imaju radnu akciju za kada treba nesto sitno popraviti itd, potom clanovi kluba"Liman" svojim novce, nekom mesecnom simbolicnom svoto koju izdvajaju, popravljaju najosnovije, ograde itd... i ZASTO BI se SKINULE OGRADE kada LJUDI placaju za njihovo odrzavanje

    Svako moze otici u nauticki klub bez obzira sto nije clan Kluba,i bez placanja ulaznica, da se u toku leta rashladi nesto pojede...

    jedino sto Grad iudara TAKSE i to NENORMALNO visoke za posedovanje plovnog objekta, bez obzira da li je camac ili jahta
  • Sajmistanci

    11.05.2011 12:51
    INFORMACIJA ZA SAOBRACAJNU INSPEKCIJU
    Basicu,sefe, kada cete ukloniti onu nelegalno postavljenu bastu kafica Pierre na uglu Branimira Cosica i Novosadskog sajma. Covek je uz samu raskrsnicu postavio bastu i ogradio je visokim cempresima u zardinjerama, koje je uzgred toliko digao da se ni sunce, a kamoli saobracaj vidi. RESAVAJTE TO HITNO.
  • TT

    11.05.2011 10:39
    Đuro
    nautički klubovi imaju dozvole za sve, ta oblast je uređena još davno i sprovodi se zakon. međutim ono što je pljačka je to što čamdžija kaže, u kategoriju su stavili čamac sa kabinom od 5 do 15m. to je kao kada biste u istu kategoriju stavili skuter zoljicu i BMW 7
  • DjuRa

    11.05.2011 09:35
    a ograde
    oko nautickih klubova, koje su nezakonite, i zbog kojih obican covek ne moze prici reci, ko ce njih i kada vise da ukloni???
  • berolina

    11.05.2011 07:57
    beda pravi reda
    ...evo jos jedan "izvor" prihoda, dragoj "administraciji"!
    ZAKONI ne postoje, ali zato katalog kazni!
    zivela korupcija!
    balkansko-brdski mentalitet na delu...
  • camdzija

    11.05.2011 06:56
    a
    ne spominju nov cenovnik za te dozvole za camce, brodove, kucice?

    jedino kod nas u drzavi je luksuz camac od 5m i motor od 15 konja, strasno
  • Sinisa Petkovic

    11.05.2011 06:13
    Nelegalne kucice
    Partijski direktor Javnog Preduzeca dao je izjavu da ko nema para moze da se kupa na divljim plazama.
    Od 01 07 2009. godine nije moguce normalno kupanje na OFICIRSKOJ PLAZI jer su radnici exita pokidali cev za jedini tus i slavinu na oficircu.
    I dalje nam mute vodu kupaci STRANDA, a novinari brane EXIT. I dalje je na PETROVARADINSKOJ ADI - IZA OFICIRCA OSTALO 17000 VRECA SA PESKOM, POKIDANE PLASTICNE CEVI ZA INSTALACIJE I DRUGI OTPA A NOVINARI OCEKUJU KARTE ZA EXIT.
    I DALJE SE EXIT SMANJUJE -, STO JE I ZASLUZIO.
  • XXL

    11.05.2011 04:24
    ???
    A splavovi,koji nemaju kanalizacione odvode i koji sav otpad i fekalije ispustaju u Dunav,i koji preglasnim turbofolkom,ne daju okolnim stanovnicima miran san,ko ce njih da kontroise??? I od koga su oni dobili pozitivnu ocenu o proceni uticaja na zivotnu sredinu???Ako vec radite tako nesto,onda krenite od najvecih i najgorih!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna